bild

Vårt sortiment

Hos Träbiten är det vi och våra kunder som bestämmer vad som ska finnas i hyllorna. Det innebär att vi har ett välsorterat sortiment som passar både proffskunder och hemmafixare.

I våra virkes- och hyllställ finns ett bra utbud av tryckimpregnerat, plank, trall, lister, plywood (första- och andrasortering), spån- och gipsskivor mm.

Ska du bygga från grunden behöver du kanske plintar, cement, armeringsjärn/mattor och isolering av olika slag. En annan väsentlig del av en byggnad är dess tak och här erbjuder vi en mängd alternativ för takbeläggning och takavvattning.

När det gäller mur- och marksten, plattor, uterum eller friggebod har vi det du behöver av god kvalitet.

Till byggprojekt inomhus finns olika slags golv, t ex massiva golv, parkett eller klinkers. Vi saluför även textilgolv och måttbeställda mattor.

Om du vill förnya väggarna erbjuder vi kakel och tapeter av kända fabrikat. Kvalitetsdörrar, energieffektiva fönster, garageportar, garderober mm.

Vi har färg och oljor för inne- och utomhusbruk. Finns önskemål om en speciell kulör kan vi blanda på plats i vår butik. Naturligtvis har vi även olika slags lim, spackel, fix och fogmassor samt passande verktyg.

Skruv, spik, beslag mm finns i en mängd varianter. Behöver du elmaterial, bastu, kamin eller kanske trädgårdstillbehör erbjuder vi även sådana artiklar.

För att genomföra ett byggprojekt effektivt och säkert behövs förutom lämpligt material också bra arbetskläder och passande verktyg/maskiner. Därför tillhandahåller vi självfallet även detta.

Välkommen in till oss på Träbiten för en fullständig bild av vad vi kan erbjuda dig.